Az egyedi gitár nem csak egy tárgy. Az egyedi gitár egyben egy érzés, ahogy a kézhez formázott nyak tökéletesen a tenyérbe simul, a harmónia ami a hangszer és a zenész közt jön létre, és a beteljesülés, minden alkalommal ahogy megszólal.

Minden zenész bejárja a saját útját a hangszereivel, mint ahogy az életünk során is próbáljuk megtalálni, azt az utat, melyet úgy érzünk, hogy a sajátunk, és amelyet egy életen át vállalunk, és amelyre büszkén tekintünk vissza a végső pillanatban.

Egy egyedi hangszer készítése mindig nagy kihívás. Egy valódi utazás a tapasztalatok, élmények, elméletek, és érzelmek világában. Mert csak így lehet igazán jó hangszert készíteni! Le kell ásni a személyiség legmélyére, és ott meg kell találni az érzést, amit a hangszerrel közvetíteni szeretnénk. Egy hangszer készítése során soha nem a faanyagok, szerelvények, elektronikai alkatrészek válogatása a lényeg, hanem a zenész maga. Az, hogy a személyiségéből fakadó játékával milyen hangokat, érzéseket, érzelmeket szeretne közvetíteni, és az alapanyagok onnantól már adják magukat.

A hangszert nem a készítő tervezi, hanem a zenész. A készítő csak segít a zenésznek formába önteni mindazt, amit a több évnyi gyakorlás, a hosszúra nyúlt próbák, az első kudarcok, és a nagy sikerek kiforraltak benne. A hangszerkészítőnek a zenésszel végig kell járnia ezt az utat, hogy közösen érjék el a kívánt célt: egy egyedi készítésű, személyre szabott hangszert.

Lépjünk kapcsolatba, hogy ennek az élménynek TE is a részese lehess!